Helyi közélet

2007.12.10. 19:05

Négy sérült a debreceni állatvásárnál

<p>Debrecen - Több közlekedési balesethez riasztották a hét első napján a rendőrség a cívisvárosban. A legkomolyabb karambol – két személyautó ütközött össze – a Diószegi úti állatvásár közelében történt kora délután.</p>

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint négyen sérültek meg, mindannyian könnyebben. Az eddigi megállapítások szerint az egyik járművezető a várost elhagyva eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött a másik kocsival, ami megpördült és az út szélére csúszott. A helyszínelés idejére teljesen lezárták azt a szakaszt.

Nem sokkal előtte szintén két autó karambolozott a Pesti és a Mester utcák kereszteződésében. Ketten könnyű sérülést szenvedtek. Úgy tudjuk, az egyik jármű hátulról nekiütközött az előtte lévőnek, melyet a kereszteződés közepéig lökött. A sofőr ezután a kormányt félrekapva az út szélén lévő kőgombákat kidöntve félig a járdán állt meg.

Még a kora délutáni órákban kamion, mikrobusz, és személyautó ütközött az Attila téren. A mentők egy embert láttak el, aki könnyebben sérült. A helyszíni információk alapján a külföldi rendszámú kamion sofőrje sávot akart váltani, és vélhetően későn vette észre a vele párhuzamosan haladó autót, aminek oldalról nekiment, majd villanyoszlopnak lökte.

Ezt követően a kamionba hátulról beleütközött a mikrobusz, mert a vezetője későn észlelte a hirtelen megálló óriást. A baleset miatt hatalmas dugó alakult ki a környéken.

A balesetek pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában