Helyi közélet

2007.12.05. 15:47

FUN Rádió–vidámság, jókedv és különleges kínálat

<p>Debrecen – Új rádió indul holnaptól, a 95.6 Mhz-en. Három napos nyereményözön várja a telefonálókat. Különleges zenéket ígér a tulajdonos, Pocsai Attila. A műsorvezetők: Magyarosi Mariann, Orosz Gábor és Kasuba L. Szilárd.</p>

Délelőttönként Magyarosi Mariann várja a hallgatókat, aki interaktív műsorokat fog szerkeszteni. Délután két órától háromig a rádió ajánlója hallható majd, ahol régi, több stílust felölelő, értékes, máshol nem hallható zeneszámokkal nevelik majd a hallgatók zenei izlését.

Orosz Gábor és Kasuba L. Szilárd délután háromtól esete nyolcig kívánságműsort vezet, ahová 50 FUN taxiból, s 40 szórakozóhelyre kihelyezett telefonról is kérhető zene.
Tervezi a vezetőség, hogy reggeli és az esti csúcsforgalomban 10-15 percenként útinformációkkal tájékoztatják a kocsival közlekedőket, merre kerülhetik ki a dugókat.

Április 6-tól a 95,6 debreceni Mhz-en kívül a FUN rádió szól majd a 98,9-en Hajdúböszörményben és 100,6-on Hajdúszoboszlón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában