Letartóztatás

2024.04.15. 14:53

Komádi gyilkosság: papucsban, megtörten várta a gyanúsított, hogy döntsenek a sorsáról

Végzés született a letartóztatásáról. Az 54 éves férfi április 12-én lőtt le egy embert Komádiban.

Hajnal László

Az 54 éves férfi a Debreceni Járásbíróságon

Forrás: Kiss Annamarie

Hétfőn döntött a Debreceni Járásbíróság annak a férfinak a letartóztatásáról, aki a gyanú szerint április 12-én, pénteken, kora este lelőtte egy ismerősét Komádiban. Az 54 éves férfi két rendőr kíséretében várakozott a tárgyalóterem előtt kora délután.

Lehajtott fejjel, láthatóan meggyötörten ült a padon, várva, hogy a bíró szólítsa. Ujjait idegesen tördelte kétségbeesésében, úgy tűnt, lesújtották a történtek.

komádi gyilkosság debrecen
Az ügyben emberölés bűntett miatt indult eljárás
Forrás: Kiss Annamarie

A police.hu-n közzétett, későbbi tájékoztatás szerint a bíróság meghozta a végzést, és elrendelte a letartóztatását.
A gyilkosságról a Haon is beszámolt az eset másnapján, a rendőrség közlése szerint vita alakult ki a két férfi között, amelyik odáig fajult, hogy a fiatalabb férfi elővette a nála lévő fegyvert, és rálőtt haragosára, majd értesítette a rendőröket és a mentőket.

komádi gyilkosság emberölés
Ő maga hívta a rendőröket és a mentőket
Forrás: Kiss Annamarie

A Haon stábja vasárnap Komádiba látogatott, ahol azt tudtuk meg, egy ismert, jómódú vállalkozó az áldozat. A helyiek úgy tudják, a gyilkossággal gyanúsított férfi az alkalmazottja volt a 64 éves teleptudajdonosnak, aki a munkabérével tartozott neki. Az erről szóló beszámolónk itt olvasható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában