Párkapcsolati erőszak

2024.04.16. 07:47

Zokogott a sokktól a hajdúszoboszlói nő, akit ököllel és szerszámnyéllel is ütött az élettársa

Féltékenysége nem ismert határokat, kíméletlenül bántalmazta élettársát. A sértettet összesen 28 erőbehatás érte.

Haon.hu

A férfi ököllel és egy szerszámnyéllel is ütéseket mért a nőre, aki súlyos sérüléseket szenvedett – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség közleményében. A vádirat szerint az elkövető tavaly, július 25-én, este, a hajdúszoboszlói otthonukban összeveszett az élettársával, mert féltékeny volt a nőre. Dühében szidta és ököllel többször megütötte.

A sértett elmenekült a házból, ahová másnap visszatért. A vádlott azonban ismét bántalmazta, az arcán és a hátán ököllel többször megütötte, közben felvett egy szerszámnyelet, amivel a lábára mért ütést, majd abbahagyta tettét.

A férfi kitartóan bántalmazta az erőszaktól sokkos állapotban síró nőt, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság nyomozása során bevont orvosszakértő megállapította, hogy a sértettet összesen 28 erőbehatás érte.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá a bántalmazás eszközének elkobzására tett indítványt – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában