Sziréna

2024.03.05. 14:37

Több személyt még kórházban ápolnak a Faraktár utcai baleset sérültjei közül

Két autó ütközött össze, majd a járdán több gyalogost elsodort hétfőn Debrecenben. A Faraktár utcán történt balesetben egy ember a helyszínen elhunyt, többeket kórházba szállítottak.

Haon.hu

A Faraktár utcai baleset helyszínére mentőhelikoptert is riasztani kellett

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról hétfő délután beszámoltunk, súlyos baleset történt Debrecenben, a Faraktár utcán, ahol két autó ütközött össze. Ennek következtében mindkét jármű a járdára hajtott, ahol több embert is elsodortak. Egy nő a helyszínen elhunyt, míg többen megsérültek, kórházba kerültek. 

Kedden az érintettek állapotáról a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontjánál érdeklődtünk. Portálunk megkeresésére az alábbi választ küldték: 

A Debreceni Egyetem Klinikai Központjába a hétfői baleset helyszínéről két súlyos, életveszélyes sérültet szállítottak. A gyermek állapotáról a család kérésére nem adhatunk felvilágosítást. A felnőtt sérültet jelenleg is intenzív osztályon ápolják, állapota stabil. A Debreceni Egyetem Klinikai Központjába szállított három könnyű sérült közül ketten ambuláns ellátás után hétfőn elhagyhatták az intézményt, egy sérültet traumatológiai osztályon ápolnak.  

A baleset helyszínén készült fotóink itt láthatók:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában