Összefoglaló

2024.03.02. 09:30

Balesetek érték egymást pénteken Hajdú-Biharban

Egy leszakadt fa ága miatt is riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

A mentőszolgálat a kamion vezetőjét kórházba szállította

Forrás: Tóth Imre

Péntek hajnalban egy cementet szállító kamion az árokba sodródott Földes közelében, a 42-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és a helyszínt biztosították. A mentőszolgálat a kamion vezetőjét kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy tizenöt méretes fa három ága szakadt le, és a magasban fennakadt pénteken Debrecenben, az Abonyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók csáklyával távolították el az ágakat.

Három autó ütközött össze Debrecen-Haláp közelében, a 48-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított a helyszínről.

Tizenkét autó ütközött össze péntek este az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, miután nagy valószínűséggel durrdefektet kapott az előttük haladó tehergépkocsi, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai. A lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszéria elemek is szétszóródtak. A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék. A hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd a helyszínelés után húzták le a pályatestről a mozgásképtelen személyautót. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában