Sziréna

2024.02.13. 15:06

Az ajándékok nem jöttek be, zöldséghámozóval és késsel csábította volna vissza barátnőjét a böszörményi férfi

A férfi kitartó volt, egy év alatt rengetegszer zaklatta a barátnőjét. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Haon.hu

A zaklató férfi nem bízta a véletlenre, az ajándékok után taktikát váltott, kést és zöldséghámozót is mellékelt a levelekhez

Forrás: police.hu

Az újrakezdés reményében kereste fel volt élettárását a férfi. Meglepte a házánál, a munkahelyén, ajándékokat vitt és küldött a nőnek, többször is követte autóval. Az idő múltával azonban rájött, hogy minden próbálkozása hasztalan. A sértett viszont hiába közölte vele többször, hogy ne keresse, ne hívja, mégsem hagyta abba - írja a police.hu

A reményvesztett férfi 2023-ban taktikát váltott, fenyegető üzeneteket küldött és hagyott a nő postaládájában. Az is előfordult, hogy ezekhez különböző tárgyakat tett, zöldséghámozót, kést, csavarhúzót, de személyesen is többször megjelent a nő házánál, munkahelyénél.

A nyomozás adatai szerint egy év leforgása alatt több mint százszor ment hívatlanul a sértett házához, közel negyvenszer a munkahelyéhez, körülbelül ötvenszer követte, és számtalan üzenetet, levelet küldött neki.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság bűnügyesei zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki az 57 éves férfit. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában