Összefoglaló

2023.11.21. 08:09

Hármas karambolokhoz és úttestre borult fához siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Mindkét baleset Debrecenben történt hétfőn.

Haon.hu

A Veres Péter utcába és a Nádor utcába riasztották az egyenruhásokat

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az úttestre borult egy kőrisfa hétfő reggel Nagycserén. A forgalmat akadályozta, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták a fát – olvasható a katasztrófavédelem összfoglalójában.

Három autó ütközött össze a debreceni Veres Péter utcában, hétfő délután. A debreceni tűzoltók átvizsgálták a járműveket, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Szintén három autó ütközött össze hétfő délután Debrecenben, a Nádor utcában. A város tűzoltói a járműveket átvizsgálták és az egyik autót áramtalanították. A balesetben senki sem sérült meg.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában