Sziréna

2023.11.09. 13:28

A biciklijét és a pénzt hátrahagyva menekült a lopás közben megzavart debreceni gyanúsított

Hamar elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint besurrant egy vendéglátóegységbe.

Haon.hu

A pénzt hátrahagyva menekült el a helyszínről

Forrás: police.hu

Egy férfi értesítette a rendőröket november 4-én este arról, hogy egy debreceni vendéglátóhelyből pénzt loptak. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és meghallgatták a sértettet. Mint kiderült, a hívatlan látogató zárás után bukkant fel az étteremnél, majd az eladók figyelmetlenségét kihasználva a hátsó ajtón besurrant, és a pénztárból egy marék pénzt vett magához. A dolgozók ekkor megzavarták, így a kerékpárját és a pénz egy részét hátrahagyva szaladt el a helyszínről - olvasható a rendőrség közleményében.

A debreceni nyomozók jó személyismeretének és a beszerzett adatoknak köszönhetően 72 órán belül azonosították a tolvajt. A 43 éves helyi lakost előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában