Tájékoztatás

2023.10.27. 15:36

Fontos változások lesznek a közlekedésben a debreceni temető környékén

Ideiglenesen változik a forgalmi rend mindenszentek és halottak napja idején.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A Debreceni Rendőrkapitányság közleményben értesítette a járművezetőket, hogy az alábbi helyszíneken és időpontokban forgalmirend-változásokra kell számítani:

  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, a személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti útszakasza a Köztemető II. bejárat irányából – egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedés járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Benczúr Gyula utca – a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig – egyirányúsításra kerül, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, távozni az Ady Endre sugárúton lehet.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Hadházi út - Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibuszfordulóba – behajtani tilos.

Várakozási és megállási tilalmak:

  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Kurta utca páratlan oldalán, a Kassai úttól a Hadházi út kereszteződéséig – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, továbbá a Benczúr Gyula utcán a Pallagi út és az Ady Endre sugárút közötti szakaszán a forgalmi iránynak megfelelően az út menetiránya szerinti jobb oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig az Ady Endre sugárút, Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti útszakasz mindkét oldalán megállni és várakozni tilos, mely tilalom az útpadkán történő várakozásra nem terjed ki.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a 4-es számú főút 228+278 - 228+912 kilométerszelvényei között az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.
  • 2023. október 28-án 6 órától 2023. november 1-jén 22 óráig a Hadházi út páros oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Hadházi út páratlan oldalán, a Benczúr Gyula trolibuszforduló bejáratától a Kassai út kereszteződéséig – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.
  • 2023. november 1-jén 6 órától 22 óráig a Futó utcán, a Szervíz úttól (vasúti átjáró) az Apafája utcáig az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.

Figyelemmel a Benczúr Gyula utca, Pallagi út és Köztemető III. számú kapu bejárata közötti burkolatlan útszakaszra, rendkívüli időjárási viszonyok esetében a behajtást, a megállást és a várakozást a rendőrök megtilthatják, és forgalmi rend megváltoztatásáról dönthetnek. Forgalmi torlódás esetén továbbá a Pallagi út és III. kapu Benczúr Gyula utcai útszakaszának ideiglenes lezárásáról dönthetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában