Ügyeleti hírek

2023.07.09. 09:47

Csőtörés és kigyulladt zab miatt is riasztották a tűzoltókat Hajdú-Biharban

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szombat hajnalban Debrecenben, a Bayk András utcában egy vízvezeték eltört, ezért az úton és több ház pincéjében felgyülemlett a víz. A debreceni hivatásos tűzoltók több óráig a vízeltávolítást végezték a területen - közölte a katasztrófavédelem.

Megdőlt egy fa Bocskaikertben, a Teleki úton, a forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók kivágták az láncfűrésszel.

Zab égett száz négyzetméteren egy Bakonszeg és Bihartorda közötti területen szombaton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Két autó ütközött össze Hajdúböszörményben, a Újvárosi utca és a Kórház tér kereszteződésében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Faanyag égett egy tárolóban Hosszúpályiban, a Dombi Márton utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lévők eloltották, így az egység egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Este egy tízemeletes társasház szemétledobó helyiségében keletkezett tűz a debreceni Cívis utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a füstölést megszüntették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában