Sziréna

2023.07.26. 15:06

Drónnal ellenőriztek a rendőrök Debrecen egyik forgalmas kereszteződésében – videóval

Az egyenruhásoknak 47 esetben kellett intézkedniük.

Haon.hu

A rendőrök ezúttal a Debrecenben ellenőrizték a járművezetőket

Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei a közlekedés biztonságának javítása érdekében Debrecenben, a Kassai út – Benczúr Gyula utca kereszteződésében ellenőriztek. Az egyenruhások drónt is bevetettek,  melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket, annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait – tudatta a police.hu közlésében.

A rendőrök két óra leforgása alatt 47 esetben intézkedtek elsőbbségi, előzési szabályok megsértése, kötelező haladási irány be nem tartása, biztonsági öv használatának elmulasztása, kézben tartott mobiltelefonhasználat és sebességtúllépés miatt.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez ehhez hasonló forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában