Összefoglaló

2023.06.12. 08:20

Balesethez, lángoló házhoz és kidőlt fákhoz siettek a hajdúsági tűzoltók vasárnap

A sok eső után a szél se kímélte a cívisvárost.

A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották az épületet

Forrás: Tóth Imre

Mezőpeterdnél két autó ütközött össze vasárnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Postaládának ütközött egy autó Debrecen közelében, a város tűzoltói áramtalanították a járművet.

Egy hétvégi ház égett teljes terjedelmében vasárnap, Hajdúszoboszlón, a Kabai úton. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották az épületet.

Haláp tanyán egy tölgyfa az úttestre dőlt, és a járműforgalmat veszélyeztette, ezért azt a debreceni tűzoltók kivágták.

Vasárnap este egy tizenkét méter magas fűzfa megdőlt egy lakóház felé a debreceni Gyimes utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Tizenkilenc személyt állítottak elő a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 10 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 19 személyt fogott el, közülük hét embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, 10 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 29 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában