Ügyeleti hírek

2023.06.28. 08:23

Vonultak a hajdú-bihari tűzoltók, a főút mellett lángolt a szemét

A rendőrök összesen tizennégy személyt fogtak el.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Egy húsz méter magas fa nyolcméteres ága hasadt le kedden este Debrecenben, a Fényes udvarban. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel távolították a parkoló autókat veszélyeztető ágat - közölte a katasztrófavédelem. 

Összehordott szemét égett egy négy négyzetméteres területen tegnap este Nyírmihálydi és Nyírgelse között a 471-es számú főút mellett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal eloltották a tüzet.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami közül 1 súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában