Sziréna

2023.06.21. 14:31

Teljesen kifosztottak egy férfit Debrecenben, de ő semmire sem emlékezett – videóval

Az áldozat teljes emlékezetkiesése miatt a bűnügyi csapatnak kevés információ állt rendelkezésére, mégis sikerült felgöngyölíteni az ügyet.

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Egy férfi június elején feljelentést tetta Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy eltűnt a nyaklánca, a mobiltelefonja, a karórája és a pénztárcája. Utolsó emlékképe az volt, hogy egyedül sörözött egy debreceni parkban, majd a belvárosba utazott villamossal. Értetlenül állt viszont a közel teljes emlékezetkiesés előtt, amit ez követett – írja a police.hu.

A nyomozók azonnal az ügy kibogozásába kezdtek. Adatgyűjtésük hamar eredményt hozott, kiderült, egy férfi is csatlakozott a sértetthez a belvárosban, aki önzetlenül kínálgatta a saját italával. Áldozata hamar magatehetetlen állapotba került, ekkor minden értékét elvette. A bűnügyesek beazonosították a 24 éves miskolci lakost, majd június 20-án előállították a rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában