Ünnepi állománygyűlés

2023.05.03. 18:06

Emlékéremmel ismerték el a hajdúsági mentőcsapat egyik tagjának tevékenységét

Budai Tamás

Forrás: Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület Facebook-oldala

Ünnepi állománygyűlést tartottak Budapesten, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságon Szent Flórián nap alkalmából. A meghívottak között ott volt Budai Tamás, aki a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület egyik alapító tagja – tudatta Facebook-oldalán az egyesület.

Tamás szerdán átvette Pintér Sándor belügyminisztertől „A katasztrófavédelem területén végzett kiemelkedő önkéntes tevékenysége elismerésül a tűzoltóság napja alkalmából”, a „A katasztrófavédelem önkéntes támogatásáért” emlékérmet.

 

Forrás: Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület Facebook-oldala

Kiemelték, Budai Tamás az egyesület megalakulása óta kiemelkedő munkát végez mind a tűzoltás- műszaki mentés, mind az önkéntes mentőszervezet tagjaként eltűnt személyek felkutatásában, viharkárok felszámolásában és még lehetne sorolni.

– Örülök, hogy ismét egy kiváló ember került az egyesületünkből elismerésre! Köszönjük a munkád Tamás! Gratulálunk, kitartást és sok sikert kívánunk a továbbiakban! – írták közösségi oldalukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában