Sziréna

2023.05.16. 11:41

Elütöttek egy kerékpárost Püspökladányban – a sofőr megállás nélkül továbbhajtott

A biciklis nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A nő elesett és az orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett

Forrás: Napló-archív

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Püspökladányi Rendőrkapitányság – számolt be a rendőrség keddi közlésében.

A nyomozás adatai szerint egy fiatal nő közlekedett kerékpárjával május 14-én 5 óra 30 perc körül Püspökladányban, a Mikszáth utcán. A biciklis az Erkel utcára kanyarodott, amikor összeütközött egy vele azonos irányba haladó fekete színű Audi típusú személyautóval, ami a balesetet követően megállás nélkül továbbhajtott. A nő elesett, és az orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri a személyautó vezetőjét, illetve azt, aki látta a balesetet, hogy jelentkezzen személyesen a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (Püspökladány, Baross utca 2. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-54/517-000-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában