Sziréna

2023.04.05. 09:14

Dührohamai lehettek a debreceni késes szeretőnek? Új részletek a brutális csornai gyilkosságról – videóval

A 21 éves férfit még kórházban ápolják.

Forrás: Tények

Még mindig kórházban van az a 21 éves debreceni férfi, aki halálra szúrta 39 éves vállalkozó szeretőjét Csornán, erről a keddi Tények számolt be. Mint ismert, a fiatalt egy miskolci kutyafuttatóban fogták el a rendőrök, miután késsel akart véget vetni életének.

A Tények szerint a fiú korábban Kazincbarcikán volt eladó egy áruházban. Egy vásárló azt mondta, tisztességes, becsületes fiatalembernek látta, dolgos és szorgalmas volt, állandóan tette a dolgát. Ismerősei és egy korábbi tanára kamerán kívül viszont arról beszélt a hírműsornak, hogy

sok gond volt a fiúval, dührohamai voltak, és sokszor erőszakosan viselkedett.

Szerintük túlságosan is ragaszkodott az idősebb vállalkozóhoz, aki később magához is költöztette.

A csornai tragédia féltékenység miatt történhetett. A Tényeknek az áldozat ismerősei azt mondták,

a kétgyermekes vállalkozó épp volt feleségéhez készülődött egy szülinapi bulira, ahova a fiatalabb barátja nem mehetett. Ezen veszhettek össze annyira, hogy a fiatal halálra szurkálta.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában