Sziréna

2023.04.27. 19:18

Fordulat a debreceni fiú ügyében, aki az iskolai szekálások miatt akart öngyilkos lenni – videóval

Újra nyomoz a rendőrség.

Forrás: Tények

Még március közepén számoltunk be arról a Tények nyomán, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást annak a debreceni diáknak az ügyében, aki tavaly májusban ivott fagyállót, hogy soha többé ne kelljen iskolába mennie, mert ott csúfolták. Az életét sikerült megmenteni, azóta középiskolába jár.

A csütörtöki Tényekben elhangzott,

a fiú ügyében újra elrendelték a nyomozást. A család ugyanis nem nyugodott bele a korábbi döntésbe, és fellebbeztek, az ügyészség pedig, mint azt a Tényekben elmondták, úgy látta, hogy nekik lehet igazuk. Arról döntöttek, hogy az eljárást elölről kell kezdeni.

A hírműsor szerint az enyhén autista fiút nemcsak a diákok, de osztályfőnöke és egy nevelési asszisztens is rendszeresen kigúnyolta. A nyomozás végére kiderülhet, a tanárok felelősek-e a történtek miatt.

A korábbi hírek szerint a fiú a Debreceni Kinizsi Pál Általános iskola autista tagozatába járt. 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában