Kék hírek

2023.03.15. 19:24

Csúfolódások miatt akart öngyilkos lenni egy debreceni diák – a rendőrség megszüntette a nyomozást – videóval

A fiú fagyállót ivott még tavaly májusban, a rendőrség szerint az ügyben nem történt bűncselekmény.

Forrás: Tények

Megszüntették a nyomozást annak a debreceni fiúnak az ügyében, aki tavaly tavasszal ivott fagyállót azért, hogy soha többet ne kelljen iskolába mennie.

Az akkor nyolcadikos diák öngyilkossági kísérletéről korábban írtunk már portálunkon, a legfrissebb fejleményekről a szerdai Tények számolt be a Blikk nyomán.

A Tényekben elhangzott: a család feljelentette az iskolát, szerintük az ő hibájuk, hogy a fiút több diák és egy iskolai asszisztens is rendszeresen csúfolta, míg végül elkeseredésében fagyállót ivott. Az életét sikerült megmenteni, és azóta már középiskolába jár, ahol nem bántják.

A rendőrség nyomozni kezdett az ügyben, de a Tények beszámolója szerint a napokban arról értesítették a család ügyvédjét, hogy azt bűncselekmény hiányában megszüntették. Az ügyvéd szerint a rendőrség sokat hibázott a nyomozás során – például nem hallgatták meg a kisfiút –, ezért panaszt nyújtott be, és bízik abban, hogy az ügyészség újra elrendeli a nyomozást.

A korábbi hírek szerint a fiú a Debreceni Kinizsi Pál Általános iskola autista tagozatába járt. 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában