Sziréna

2023.01.30. 09:40

Fényes nappal, a nyílt utcán rabolt ki egy idős nőt a debreceni férfi – videóval

A rendőrség befejezte a nyomozást, vádat emelhetnek a támadó ellen.

A rendőrség lezárta a debreceni pénztárcatolvaj ügyét.

Forrás: police.hu

Rablás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki azt a helyi férfit, aki kirabolt egy 71 éves nőt Debrecenben, a Sinai Miklós utcában 2022. október 10-én. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2022. október 13-án elrendelt – tudatta a police.hu hétfői közlésében.

Az eset helyszínére több járőr és bűnügyi egység is érkezett. Mivel a bűncselekmény fényes nappal történt, így minél több szemtanút próbáltak keresni, hogy pontos személyleírást kapjanak az elkövetőről. Többen egy középkorú férfiról számoltak be, aki miután a sértett elesett, sietve távozott az épületek között.

A nyomozók a beszerzett információk segítségével pár órán belül azonosították a helyi lakost, akit már másnap el is fogtak. A nyomozás adatai szerint a férfi egy bolttól kezdte követni áldozatát, majd a megfelelő pillanatban ellökte, és kivette a táskájából a pénztárcát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában