Drogfogás

2022.11.24. 11:20

Zöldellt a fű a debreceni férfinál, de nem azért, mert szereti a természetet

A debreceni nyomozók közel egy klió marihuánát találtak nála.

Forrás: police.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal élt jelzéssel a rendőrség felé. Egy postai küldemény átvizsgálása során közel 138 gramm marihuánát találtak. A csomagot Svájcban adták fel, és egy debreceni férfinak címezték – részletezi a police.hu-n megjelent közlemény.

A kapott információk tükrében a nyomozók november 22-én kutatást tartottak a helyi lakosnál, és közel 1000 gramm zöld növényi származékot találtak, ami a szakértői vélemény alapján marihuána volt.

A 49 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán betegségeivel magyarázta kábítószer-fogyasztását, valamint arra hivatkozott, hogy internetes tájékozódása alapján bizonyos mennyiségű kannabiszt véleménye szerint tarthat magánál. A nyomozók természetesen felhívták a figyelmét arra, hogy téves információkat szerzett.

Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában