Óriási a füst

2022.03.23. 13:37

Lakóház és műhelyek lángoltak Debrecenben

A Kaskötő utcába riasztották a tűzoltókat.

Forrás: Czinege Melinda

Egy csaknem ezer négyzetméteres épület gyulladt ki Debrecenben, a Kaskötő utcában, közölte a katasztrófavédelem szerda délután. Az épület kétharmad részében műhelyek, egyharmad részében lakóépület található.

Az egyik, könnyűszerkezetes műhelyrész teljes terjedelmében leégett, egy fedett teraszt és egy raktárrészt pedig érintett a tűz, illetőleg a tetőszerkezetük leégett.

A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a debreceni, a hajdúszoboszlói, a hajdúböszörményi, az adonyi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók fojtották el. A rajok az épületből kihoztak egy dissou és egy felhevült oxigénpalackot is, amelyet visszahűtöttek. 

A helyszínen megtudtuk, egyelőre vizsgálják a tűz keletkezésének okát. Az általunk megkérdezett műhely alkalmazottai elmondták: ebédszünetet tartottak, amikor a tűz keletkezett, már csak a nagy füstre lettek figyelmesek.

Az Országos Mentőszolgálat az esettel kapcsolatban érdeklődésünkre közölte, mentőellátásra nem volt szükség.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában