Ügyeleti hírek

2022.02.21. 08:55

Egyre több az avartűz a megyében

A rendőröket balesetekhez is riasztották.

Fotó: Shutterstock

Vasárnap a kora délutáni órákban a Hajdú-Bihar megye több pontjára is vonultak a tűzoltók égő aljnövényzet miatt - összegezte a történteket a katasztrófavédelem. 

 

Toldon, a Petőfi utcában hatszáz négyzetméteren égett az bozótos. Itt a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók avatkoztak be, Pocsajban pedig a Mező utcában mintegy ötszáz négyzetméteren égett a gondozatlan ingatlanok kertjében az avar.

 

Hosszúpályiban, az Alkotmány utcába égő aljnövényzethez vonultak a létavértesi tűzoltók. Itt ötszáz négyzetméternyi égő terület oltására volt szükség. Szentpéterszeg külterületén is avartűz miatt került sor tűzoltói beavatkozásra vasárnap késő délután. 

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

 

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában