a tűzoltókat és a mentőket is riasztották

2021.08.19. 18:59

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M4-es autópályán, hárman megsérültek

Teljesen lezárták a pályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére.

Fotó: illusztráció / Napló-archív

Közúti közlekedési baleset történt az M4-es autópálya 211-es kilométerszelvényében csütörtökön 18 óra körül, írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi Berettyóújfalu felől Budapest irányába haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátnak ütközött.

A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint három személy könnyű sérülést szenvedett.

A baleset a berettyóújfalui csomópont közvetlen közelében történt, a megyei katasztrófavédelem azt írja, a Debrecen felé vezető oldal külső sávjában, egy kanyarban. Az esethez a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység áramtalanította a járművet, és biztosította a helyszínt, ahova a mentők is kiérkeztek.

A balesettel érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére 19 óra 30 perctől teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a 47-es főútra terelték. A korlátozást a rendőrség 20 óra 20 perckor előbb részlegesen, majd valamivel később teljesen feloldotta, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában