Lezárt ügy

2021.03.02. 08:33

Egy 11 és egy 16 éves fiúval szemben nyomoztak autólopás miatt

A rendőrség szerint a Thomas Mann utcáról kötöttek el egy személyautót, amivel a Sinai Miklós utcán nekiütköztek egy parkoló járműnek.

Fotó: police.hu

Tavaly március 3-án 20 óra körül egy férfi bejelentést tett a rendőrségre, miszerint ellopták a debreceni Thomas Mann utcán parkoló autóját. A rendőrök ezután a helyszínre vonultak, adatot gyűjtöttek és azonosították a feltételezett elkövetőket: egy 11 és egy 16 éves helyi fiút. A nyomozás adatai szerint a két fiatal beült a nyitott autóba, majd azzal a Sinai Miklós utcára hajtottak, ahol nekiütköztek egy parkoló járműnek. A nyomozók a 16 éves fiút gyanúsítottként kihallgatták, gyermekkorú társát pedig meghallgatták az üggyel kapcsolatban – adta hírül a police.hu.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában