ügyészségen az akta

2021.02.01. 12:29

Lezárták egy debreceni baleset nyomozását, amely során egy motoros súlyosan megsérült

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hosszúpályi lakossal szemben.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi személygépkocsijával közlekedett Debrecen, Diószegi úton 2020. június 8-án 17 óra körül. A sofőr, járműjével az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy motorosnak, így összeütköztek. A közlekedési balesetben a motoros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a 41 éves gépkocsivezetőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett – írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában