Ügyeleti hírek

2019.12.31. 10:41

Gázpalack robbant egy debreceni garázsban

Hajdúnánáson pedig lángokba borult egy hűtőszekrény.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Lángra kapott egy hűtőszekrény tegnap délben Hajdúnánáson, egy Kapitány utcai melléképületben. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Tűz keletkezett egy Zrínyi utcai garázsban tegnap késő délután Debrecenben. A fa szerkezetű garázs teljes terjedelmében lángolt. A városi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik többi vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Az oltást nehezítette, hogy a garázsban volt egy gázpalack is, ami a tűzben felrobbant. Az oltást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat Irányította. Az eset során nem sérült meg senki.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely közül 1 súlyos, míg 3 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában