Ügyeleti hírek

2019.12.26. 11:32

Egy nap két autó az árokban

Bajba jutott gépjárművekhez és konyhatűzhöz vonultak a katasztrófavédelem munkatársai karácsony első napján.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Lesodródott a 4-es számú főútról, majd az árokba hajtott egy autó Debrecen és Bocskaikert között karácsony első napján. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Senki sem sérült meg – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Hasonló eset történt szerda délben is. Akkor Hajdúszoboszlón, a Surányi János utcában szintén egy személykocsi csúszott le az útról, és az árokban állt meg. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el a helyszínen.

Leégett az étel egy családi ház konyhájában karácsony első napján este Berettyóújfaluban, a Tinódi utcában. A tűzben a konyhabútor, illetve az asztal is megégett. Mire a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók megérkeztek, a lángok maguktól elaludtak. A tűzoltók a füsttel telítődött családi házat kiszellőztették.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában