sziréna

2019.09.22. 13:37

Lezárták a debreceni autófeltörések ügyét

Az ügy gyanúsítottja egy helyi férfi, aki a nyomozás adatai szerint két ingatlanba is besurrant, továbbá betört egy lakóházba.

Fotó: Police.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. március 23-án 16 óra körül arról, hogy betörték a debreceni Gyár utcában parkoló gépkocsija ablakát, és ellopták az értékeit – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök a helyszínre mentek, adatot gyűjtöttek és az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. március 23. és április 4. között feltört három gépkocsit, besurrant két ingatlanba és betört egy lakóházba is. A nyomozók a helyi lakost háromrendbeli lopás bűntett, kétrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – olvasható a Police.hu-n.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában