Időjárás

2023.11.21. 07:31

Erősen felhős idő várható kedden Debrecenben

A legmagasabb hőmérséklet 9-10 fok körül alakul.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Erősen felhős, délen borult lesz az ég. Utóbbi tájakon többfelé várható eső. Gyenge marad a légmozgás. 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet – olvasható a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Debrecenben és környékén is erősen felhős időre számíthatunk. Napközben a legmagasabb hőmérséklet 9-10 Celsius-fok körül alakul, éjszaka 5 fokra hűl le a levegő, csapadék nem várható.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítőképességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. A szív-és érrendszeri betegeknek különösen megterhelő ez az időjárási helyzet. Náluk jellemzően vérnyomás-ingadozás, szédülékenység alakulhat ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!