Közbeszerzés

2023.09.20. 08:31

Hóeltakarításra indított közbeszerzést Debrecen

Legalább két évig láthatja majd el a feladatot az eljárás nyertese.

Haon.hu

Minden télen szükség van a hóeltakarítók munkájára

Forrás: Napló-archív

Hóeltakarítási, síkosságmentesítési munkák ellátására indított közbeszerzési eljárást a debreceni önkormányzat. A város tulajdonában lévő egyes járdák, gyalogátkelőhelyek, közösségi közlekedési megállók és kerékpárutak kézi és kisgépekkel történő hó- és síkosságmentesítése a feladat. A majdani nyertes ajánlattevő a szerződés teljes időtartama alatt minden év november 15. és április 15. közötti időszakban 24 órás ügyeletet köteles tartani, ahonnan az önkormányzat szakembereinek jóváhagyásával a munkálatokat irányítják. Ütemterv alapján önállóan, de az önkormányzat képviselőjének megrendelése, ellenőrzése és útmutatása mellett végzi tevékenységét Debrecen közigazgatási határain belül. 

A tevékenységgel érintett felületek sorában mintegy 96,5 ezer négyzetméternyi járda és gyalogátkelőhely, 659 darab közösségi közlekedési megálló, 110 ezer négyzetméternyi kerékpárút szerepel. A szerződéses keretösszeg nettó 350 millió forint, ez maximum 50 százalékkal megemelhető, és az önkormányzat a keretösszeg 75 százalékának erejéig vállal felhasználási kötelezettséget. 

A szerződés időtartama 24 hónap, de 12 hónappal meghosszabbítható. Az ajánlatokat október 12-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában