Közbeszerzés

2023.07.26. 15:54

Hat iskola elektromos rendszere újul meg a böszörményi tanrkerületben

A Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumot is modernizálják

Forrás: Napló-Archív

Egy hajdúböszörményi vállalkozás végezheti a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ hat iskolája elektromos rendszerének megújítását mintegy 155 millió 413 ezer forint beruházási értékben – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A Balmazújvárosi Általános Iskola, a Görbeházi Széchenyi István Általános Iskola, a Hajdúböszörményi Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI Árpád utca 22., illetve Eötvös utca 10 szám alatti telephelyén; a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium, valamint a Dr. Molnár István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium Radnóti utca 5. szám alatti épületében modernizálják az elektromos rendszert. 

Az eljárásban a Polgári Vásárhelyi Pál Általános Iskola is szerepelt, ezen rész közbeszerzése azonban eredménytelen volt. Mint írják, a Klebelsberg Központ elnöke 2023. június 1-én arról értesítette a tankerületet, hogy az intézmény fenntartói jogát a miniszter átadja a Hajdúvidéki Református Egyházmegyének. Erre tekintettel ezen rész vonatkozásában a tankerület a szerződés megkötésére vagy teljesítésére képtelenné vált, illetve eredményesség esetén a szerződéstől való elállásnak vagy a szerződés felmondásának lenne helye.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában