Közbeszerzés

2023.06.14. 10:57

Készülhetnek a hajdú-bihari hagyományokat bemutató kiadványok

Két budapesti cég nyerte el a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata kiadásában megjelenő kötetek nyomdai munkáinak elvégzését; négy feladatrészből hármat, a negyediket érintően a közbeszerzési eljárás érvénytelen lett. Mint korábban írtuk, a „Magyar Szürkék Útja” című imázs kiadvány, a „Hajdú-Bihar Vármegye Képekben” című kötet, valamint egy projekt keretében a „Hajdú-Bihar Vármegye Legendáriuma” és a „Pásztortüzek a Hortobágyon” című kötetek nyomtatására várt az önkormányzat ajánlatokat. 

A Közbeszerzési Értesítő június 13-ai számában megjelentek szerint az első és a második rész nyertese a budapesti Pátria nyomda, nettó 1 millió 284 ezer, illetve 10 millió 353 ezer 500 forintos ajánlattal, míg a harmadik részé a szintén budapesti Projektor RD cég nettó 9 millió 95 ezer forinttal.

 A munkára több budapesti, debreceni, és egy békéscsabai vállalkozás is ajánlatot nyújott be. A negyedik részfeladat tájékoztató táblák elkészítése lett volna, erre azonban csak két érvénytelen ajánlat érkezett.

HBN


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában