Közbeszerzés

2023.04.12. 11:40

Új kötetek Hajdú-Bihar hagyományairól

Magyar és angol nyelvű kiadványok nyomdai munkáját is el kell végezni.

A magyar szürkemarhához kapcsolódóan számos hagyomány él

Fotó: MW-Archív

Három projekt nyomdai munkáinak elvégzésére indított közbeszerzési eljárást Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata. A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a „Magyar Szürkék Útja – kulturális tematikus útvonal Hajdú-Bihar megyében” program keretében a „Magyar Szürkék Útja” címmel imázs kiadvány jelenne meg 12 ezer példányban, 24 oldal terjedelemben. 

Az „Együtt, közösségben Hajdú-Biharban” projekt a „Hajdú-Bihar Vármegye Képekben” című, 250-300 oldalas terjedelmű kötettel jelentkezik majd, ebből 4 ezer magyar és 500 darab angol nyelvű lesz.

„A hajdú hagyományok nyomában” elnevezésű program keretében a tervek szerint több kiadvány is megjelenik. A „Hajdú-Bihar Vármegye Legendáriuma” 188 oldalon, kétezer példányban; a „Pásztortüzek a Hortobágyon” című, „Kihajtástól behajtásig” alcímű kiadvány 160 oldalon, 3 ezres darabszámmal. Utóbbinál elvégzendő a tervezés, oldaltördelés, műszaki nyomdai előkészítés; korrektúrázás is.

A „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” projekt esetén egy darab Europlakát típusú tájékoztató tábla (504 cm x 238 cm) és a „Magyar Szürkék Útja – kulturális tematikus útvonal Hajdú-Bihar megyében” projekt keretében 8 darab kültéri tájékoztató tábla (1.500 mm x 1.200 mm) nyomdai elkészítése és kiszállítása szükséges. A munkákra 2 hónap áll rendelkezésre.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában