Közbeszerzés

2023.04.20. 15:52

Négyszintes iskolát építtet Józsán az egyházmegye

Központi aula, étterem, könyvtár, kápolna és tornaterem is lesz a debreceni városrészben megépülő modern intézményben.

Forrás: dnyem.hu

Tizenhat osztályos tanintézmény kivitelezésére indított közbeszerzési eljárást a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye. A Debrecen-Józsa városrészre épülő Szent György Római Katolikus Általános Iskola kivitelezésére kiírt pályázat április 3-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Az általános iskola modern vonalakat követő, visszafogott, a városképbe illeszkedő négyszintes épület – olvasható az értesítőben. A tervek szerint a földszinten tálalókonyha, karbantartó műhely, étterem és büfé, erőnléti terem és tornacsarnok is helyet kap. Az akadálymentesített intézmény udvarán kültéri játékok és füvesített labdarúgópálya is lesz. Az első emeleten egy nagy központi aula, igazgatási, nevelőtestületi irodák, kápolna, könyvtár, a tornateremhez szükséges öltöző blokkok lesznek kialakítva. A második és harmadik emeleten a 16 osztály számára szükséges csoportszobák, tantermek, szaktantermek kapnak helyet.  Az épület fűtési energiájának előállítását levegő-víz hőszivattyú rendszer fogja biztosítani. 

Az ajánlatokat április 28-ig várják.

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában