Exkluzív épület nyílt

2023.04.27. 17:29

Kis faházból indultak, most prémiumszalont nyitott meg a debreceni cég – fotókkal

Több mint 30 éves tapasztalat és sikeres év áll a Gulyás Tüzép mögött.

Új szalont nyitott Debrecenben a Gulyás Tüzép

Forrás: Kiss Annamarie

Újabb nagy mérföldkőhöz érkezett idén a Gulyás Tüzép - GSV Kft.: a cég a Vámospércsi úti áruházának bővítésével egy, a prémiumtermékeket szélesebb körben bemutató exkluzív szalont nyitott meg. Az új épület nyitóünnepségét csütörtök kora délután tartották, a rendezvényen a debreceni Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület bemutatóját követően a vállalat tulajdonosa, Gulyás János lépett a mikrofon mögé. Elmondta, Magyarország egyik legnagyobb kerámia- és építőanyag-forgalmazója ez a debreceni vállalat, mely több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai építőipari piacnak. Majd felesége, a társtulajdonos Gulyás Jánosné Erzsike vette át a szót, akitől megtudtuk,

évek óta érett már a gondolat, hogy a külföldön látott legújabb trendeket és bemutatási módokat szeretné elhozni az itthoni közönségnek is.

Úgy véli, a városban nyitottak az emberek, szeretik a szépet és a különleges termékeket. – A termékkínálatunk egyre nőtt, és a régi bemutatóteremben már alig fértünk, így ez is inspirált, hogy továbblépjünk. 2020 áprilisában hozzákezdtünk az álom megvalósításához, majdnem kerek három év kellett, hogy megvalósuljon – mutatott az épületre.

Debrecen, a regionális központ

Meggyőződéssel vallom, hogy nagy tiszteletet érdemel az a teljesítmény, amelyet ezen családi vállalkozás a mögötte álló munkavállalókkal az elmúlt, egyébként válságokkal terhelt időszakban elért

– fogalmazott beszéde elején Papp László, Debrecen polgármestere. Hangsúlyozta, megtisztelő egy olyan eseményen részt venni, mely egyértelmű bizonyítéka annak, hogy érdemes Debrecenben befektetni és hosszú távra tervezni.

– A 2008-as gazdasági válság az ingatlanpiacot érintette, míg a koronavírus-járvány az ellátási láncokat kezdte ki, a háború miatti inflációs nyomás pedig a kereslet csökkenésének veszélyét hozta magával, továbbá az energiaárak drasztikus növekedése ismét a mindennapi működést nehezítette. Azonban ennek a vállalkozásnak időtálló, stabil alapjai vannak, melyre a város és polgárai mindenkor építhetnek – fogalmazott.

Papp László elmondta, sok új beruházó és befektető érkezik Debrecenbe, és ha ők nem tapasztalnának sikereket, ha nem látnának jó példákat és szoros együttműködést a debreceniek, a városvezetés és a helyi vállalatok között, akkor bizonyosan a cívisváros sem lenne olyan vonzó befektetési helyszín.

A város stratégiájának fontos eleme, hogy minden tekintetben a régió vezető városa legyen, és ez igaz a kereskedelmi szférára is.

Egy város élhetőségét számos szempont határozza meg, melyek egyike a kereskedelmi szolgáltatások színvonala. Magyarországon az ipar, a kereskedelem, a gazdaság és azon belül is az építőipar súlypontja a következő években áttevődik Debrecenre, ugyanis ez a város az ország új fejlesztési központja. Ez pedig az építőipar számára óriási lehetőség, legyen szó ipari, városi, vagy lakossági beruházásokról – emelte ki Papp László.

Papp László
Forrás: Kiss Annamarie

Rámutatott, hogy a 21. század első felében Debrecen ismét visszatérhet azon szerepéhez, mely évszázadokon keresztül jellemezte, és mindig sikerének egyik alappillérét jelentette: hogy egy gazdaságilag erős lábakon álló, a külső körülményeknek kevésbé kitett, értékeit és identitását őrző regionális központ legyen. Ezek azok a jegyek, amelyeknek a megléte mindig előrevetítette, hogy eredményes évtizedek előtt áll a város, és a legkeményebb órákban is képes betölteni a térség vezető szerepét.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában