Helyi gazdaság

2022.11.25. 10:30

Új, magyar vezető irányítja a Krones debreceni üzemét

Kocsis Zoltán vette át a stafétát Pascal Männchétől.

Augusztus 1-től új, magyar vezető irányítja a Krones Hungary debreceni üzemét: dr. Kocsis Zoltán Pascal Männchét követi, aki a kezdetektől részese volt a német élelmiszeripari gépgyártó magyarországi gyárépítésének, és a termelés 2019-es indulása óta ügyvezetőként irányította a zöldmezős projekt rampup folyamatait – olvasható a vállalat pénteki közleményében.

Kocsis Zoltán
Forrás: Krones Hungary Kft.

Kocsis Zoltán több mint 25 éves szakmai tapasztalatával csatlakozik a Krones debreceni csapatához, amelyet többek között a Solectron, a Grundfos és az Ózdi Acélművek vezetőjeként szerzett, így új termelőegységek felfuttatása és új folyamatok bevezetése sem jelent számára újdonságot. Ügyvezetőként Zoltán a Krones AG igazgatótanácsának felel majd, legfontosabb feladata pedig a termelés stabilizálása és felfuttatása mellett a szervezet fejlesztése és a vállalat felkészítése a jövőbeni növekedésre.

Első tapasztalataim nagyon pozitívak.A Krones debreceni csapata jól képzett és elkötelezett kollégákból áll. Erre a stabil alapra építve a következő időszakban szeretnék egy olyan bizalomra épülő vállalati kultúrát kialakítani, amely motivált és sikeres kollégákat eredményez

– fogalmazta meg a Krones Hungaryvel kapcsolatos tapasztalatait és céljait Kocsis Zoltán.

Szintén a következő időszak sikerességét hivatott biztosítani a döntés, miszerint a Krones AG logisztikai vezetője, egyben a debreceni üzem másik ügyvezetője, Gottfried Nuber továbbra is marad a magyarországi egységnél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában