Beszámoltak az eredményekről

2022.06.15. 13:00

Helyi vállalkozóknak szervezett képzést az EDC, a vállalati kultúra volt a fókuszban

Harsányi Zsolt (balra) és Barcsa Lajos a szerdai eseményen | Forrás: Bekecs Sándor

Helyi kis- és középvállalkozások humánerőforrás-menedzsmenttel foglalkozó szakemberei vettek részt az elmúlt hetekben EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ által szervezett képzésen. P2030 – Hogyan legyen sikeresebb a vállalkozása a vállalati kultúra tudatos fejlesztésével vállalkozásfejlesztési program eredményeiről tartottak szerdán sajtótájékoztatót.

Debrecen városa elkötelezett, hogy magas hozzáadott értékű munkahelyeket teremtsen mind a nagy cégek, mind pedig a kis- és középvállalkozások tekintetében. Ahhoz, hogy ezeket elérjük, az infrastrukturális támogatás mellett fontos azon ismereteknek az átadása, amelyekkel a vállalkozások meg tudják tartani és motiválhatják munkavállalóikat. A P2030-as képzéseinek ez utóbbi volt a célja

– mutatta be Barcsa Lajos alpolgármester. A képzésen 11 cég 14 képviselője lett részt, témája pedig a humánerőforrás-menedzsment (HR) hatékonyságának növelése volt. Harsányi Zsolt, az EDC vállalkozásfejlesztési csoportvezetője kiemelte: a sikerre való tekintettel szeptembertől négy témában – HR, hatékonyságnövelés, marketing, valamint forrásteremtés és finanszírozás – folytatják a programot. Nagy Levente, az NI Hungary HR-vezetője köszönetét fejezte ki a hatalkalmas program támogatásáért, amelynek következő turnusaira már vannak érdeklődők. Kanizsár Péter HR operatív vezető kiemelte, hogy egy nagyon jó közösség alakult ki, pozitívak a résztvevők visszajelzései, amelyeket igyekeznek a programba is beépíteni.

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában