megyei siker

2020.07.21. 14:11

Magyar Gazdaságért díjjal ismerték el a hajdú-bihari üzletembert

Volosinovszki János a pénzügyminiszter által adható legmagasabb fokú elismerést kapta meg.

Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezetője július 14-én vehette át ünnepélyes keretek között a Pénzügyminisztériumban a Magyar Gazdaságért díjat, mely a pénzügyminiszter által adható legmagasabb fokú elismerés. A kitüntetés a magyar gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység illetve életmű elismeréséért jár.

Volosinovszki János 25 éve kezdte pályafutását élelmiszeripari mérnök végzettséggel a Hajdú-Bét Zrt. debreceni gyárában, ahol élőáru-átvevőként kezdte, majd a ranglétrát végigjárva a zagyvarékasi gyár vezetőjeként dolgozott a cég felszámolásáig. Ezt követően a Merian Orosháza Zrt. termelési igazgatója volt 5 éven keresztül.

2009-től a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezetője. Irányítása alatt a cég több éve eredményesen működik, az elmúlt 3 évben 3,6 milliárd forint értékű technológiai beruházás valósult meg a termelő üzemekben. A kitartó munka eredményeként a korábban csak régiósan ismert Nádudvari márkanév alatt gyártott termékek ma már az ország valamennyi pontján elérhetőek, a kft. 2020. évi árbevétele várhatóan megközelíti a 12 milliárdot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában