Megállapodtak

2019.06.22. 10:29

A Pannon Transfer lett a debreceni reptér kizárólagos transzferszolgáltatója

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Debrecen International Airport Kft. és a Pannon Guard Zrt. a Kereskedelmi és Iparkamara székházában csütörtökön.

Fotó: Molnár Péter

Így a Pannon Transfer lett a debreceni repülőtér kizárólagos transzferszolgáltatója. A partnerségnek az is célja, hogy ismertebbé tegyék a repülőteret a régióban. Ennek érdekében a két vállalat összehangolt marketingtevékenységet kíván folytatni.

Fotó: Molnár Péter

– A repülőtér fejlesztését Debrecen vezetése stratégiai kérdésének tekinti. A légikikötőnek nagyon fontos szerepe van a város életében. Több területre is motiváló hatással van. Az egyik ilyen a gazdaság, a repülőtér az elmúlt 4 évben 6 ezer új munkahelyet adott a városnak, emellett pedig nagyon szépen növekszik az utasszáma is. A másik terület a turizmus: 2017-hez képest 2018-ban 12 százalékkal emelkedett a vendégéjszakák száma a városban, a külföldi vendégéjszakák száma ennél is jelentősebben, 24,6 százalékkal nőtt – emelte ki beszédében Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere.

Fotó: Molnár Péter

GyT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában