Helyi gazdaság

2013.05.02. 16:54

Amikor egy vállalkozó magának írja a trafiktörvényt

Nyíregyháza - Tolvajnak nevezte az Orbán-kormányt Mesterházy Attila MSZP-elnök pártja városligeti majálisán. Ezt a mondatot is felidézte dr. Harangozó Tamás országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes a csütörtöki, nyíregyházi sajtótájékoztatóján, hozzátéve: „<em>Amit legutóbb a trafiktörvénnyel műveltek, az hű tükörképe mindannak, amit a Fidesz tesz az országgal. Ennek az egész történetnek minden egyes részlete bűzlik</em>” – mondta az MSZP-s politikus.

Nyíregyháza - Tolvajnak nevezte az Orbán-kormányt Mesterházy Attila MSZP-elnök pártja városligeti majálisán. Ezt a mondatot is felidézte dr. Harangozó Tamás országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes a csütörtöki, nyíregyházi sajtótájékoztatóján, hozzátéve: „Amit legutóbb a trafiktörvénnyel műveltek, az hű tükörképe mindannak, amit a Fidesz tesz az országgal. Ennek az egész történetnek minden egyes részlete bűzlik” – mondta az MSZP-s politikus.„Egy új rendszert kell felépíteni, amely egy új, igazságos Magyarország alapja lesz, ahol mindenki jobban él, mint most. A kormánypártiak a hűbéri, vazallusi rendszerükben az Országgyűlést arra is felhasználják, hogy például megszavazzák, amint egy vállalkozó magának írja a trafiktörvényt. Ez egyértelműen politikai színezetű, mint ahogy a földosztás, ahol fideszes képviselők családtagjai, barátai lettek a kedvezményezettek. De ugyanez a rendező elv a kormányhivataloknál és a járási hivataloknál is. A klientúra kiépült, ám ez irritálja az országot. Véget kell vetni 2014-ben a kormány gátlástalanságának, el kell zavarni őket”.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában