Helyi gazdaság

2013.05.15. 15:45

Állásbörze a megváltozott munkaképességűek számára

Nyíregyháza, Budapest - Tisztújító közgyűlést tartott május 14-én Budapesten a több mint két évtizede működő Védett Szervezetek Országos Szövetsége, amelyben 53 munkaadó cég tömörül több mint 15 ezer megváltozott munkaképességűt foglalkoztatva az ország különböző pontjain.

Nyíregyháza, Budapest - Tisztújító közgyűlést tartott május 14-én Budapesten a több mint két évtizede működő Védett Szervezetek Országos Szövetsége, amelyben 53 munkaadó cég tömörül több mint 15 ezer megváltozott munkaképességűt foglalkoztatva az ország különböző pontjain.A közgyűlés fő témája azoknak a jogszabályoknak a pontosítása volt, amelyek lehetőséget biztosítanának a megváltozott munkaképességűek további foglalkoztatására is. Jelenleg ugyanis sokan szeretnének munkalehetőséghez jutni, de ez most akadályokba ütközik.

A tanácskozáson elhangzott, hogy rövidesen megrendezik Nyíregyházán az első magyarországi állásbörzét a megváltozott munkaképességűek számára. A közgyűlés programjában tisztújítás is szerepelt: a közgyűlés résztvevői újra Balogh Zoltánt, a nyíregyházi székhelyű START Nonprofit Kft. vezérigazgatóját választották meg elnöknek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában