Nem megy téli pihenőre

2023.11.10. 15:42

A vidámpark egyik legszebb attrakciója is ott lesz a debreceni adventi vásáron!

Az állatkerttel együtt 150 ezernél is több vendéget fogadtak ebben a szezonban.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Újabb sikeres szezont zárt a debreceni vidámpark, olvasható a Haonhoz eljuttatott sajtóközleményükben.

Mint írták, hazánk egyetlen klasszikus vidámparkja most először ötnapos halloweeni programsorozattal búcsúztatta a tavaszi szünettől október végéig tartó szezonját, amely során az állatkerttel együtt több mint 150 ezer látogatót fogadott, akik összesen csaknem 100 ezer alkalommal használták a játékgépeket.

A három legnépszerűbb élményelemnek az elvarázsolt kastély, a Kukac hullámvasút és a kisvasút bizonyult.

Idén folytatódott a játékgépek revitalizációja: megszépültek a Hattyúforgó gondolái, gépészeti és tematikus felújításon esett át a Hajósinas, és a tavaly megkezdett átfogó megújulás utolsó lépéseként a Kisvasút szerelvényei is elnyerték közép-afrikai arculatukat. Az esti rendezvényeken kivilágított Apollo-X mellett régi vidámparki hagyományt folytatva újabb vasmadár, egy Mi–2-es helikopter is megcsodálható, és a tervek szerint a későbbiekben szimulátorjátékkal várja majd a vendégeket. Az idei évben átadott míves barokk körhintával visszatért az egyik legnagyobb hagyományú mutatványos berendezés,

amely néhány héten belül ismét a nagyközönség rendelkezésére áll majd a Dósa nádor téri adventi vásáron.

A 155 napos nyitvatartási időszakot számos program színesítette, amelyek közt a hagyománnyá vált rendezvények mellett olyan újdonságok is várták a tartalmas kikapcsolódást keresőket, mint a mediterrán életérzést közelebb hozó Citrus- és Olasz Napok. Augusztusban hagyományához híven a park adott otthont a Debreceni Virágkarnevál legnagyobb szabású kísérőrendezvényének, a négynapos Galiba Gyermekfesztiválnak.

A park már javában készül a jövő évi szezonra, amelyben újdonságokkal is várja majd a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában