Régiségek a stadionnál

2023.11.09. 08:00

Nem marad vásár nélkül Debrecen novemberben sem

Decemberben viszont kettő helyett már csak egy lehetőség lesz kincsekre vadászni.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A Loki vasárnapi hazai meccse miatt ezen a hétvégén ismét szombaton tartják meg a debreceni régiségvásárt a megszokott helyen, a Nagyerdei Stadion mellett. A kapcsolódó Facebook-esemény szerint a 7 és 14 óra közötti vásár már a 430. a sorban, az árusoknál pedig ezúttal is lesznek majd antik, régi, retró tárgyak, mint például könyvek, üvegek, porcelánok, festmények, grafikák, vagy népi kerámia.

Ahogy azt megszokhattuk, két hét múlva is rendeznek vásárt, akkor már az eredeti rend szerint, vasárnap várják az árusokat és a látogatókat. 

Decemberben a vásár honlapján látható naptár szerint viszont már csak egy alkalommal, december 10-én lehet retró kincsekre vadászni a Nagyerdőn, mivel a következő rendezvény időpontja épp december 24-ére, szenteste napjára esne. Szóval annak, aki mondjuk itt szeretne beszerezni valamilyen extrán különleges karácsonyi ajándékot, összesen három lehetősége van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában