haon.hu PODCAST

2023.10.28. 14:32

A debreceni Pecakúra utána a Slawa is közönségiker lehet - fotókkal

Ketrecharcosokat igazgat a háttérben, a filmkészítés minden percét imádja Csirmaz Ágnes producer.

Szakál Adrienn

Közönségtalálkozót is tartottak

Forrás: Czinege Melinda

Slawa címmel mutatták be október 27-én, pénteken az első debreceni akciófilmet az Apolló Moziban. Dusa Tibor rendező korábban már beszélt a produkcióról a Haon podcaststúdiójában, Csirmaz Ágnes producert viszont az ősbemutató előtti percekben kérdeztük arról, hogyan tudta nőként összefogni a szervezést, a helyszínek kiválasztását, a színészeket és a többi háttérmunkát a forgatáson. A Slawa a premier után önálló életre kel, és a producer szerint nem kizárt, hogy a harmadik nagyjátékfilmjük vígjáték vagy akár horrorfilm lesz. Egy biztos: a debreceni akciófilm után még várhatunk moziélményt az alkotóktól, a Slawát pedig ajánljuk mindenkinek, aki egy klasszikus akcióélményre vágyik, és közben arra is kíváncsi, hogy milyen debreceni helyszíneket, köztereket és mellékszereplőket ismer fel a filmvásznon.

Csirmaz Ágnes 2008-ban Dusa Tibor rendezővel közösen alapította meg független filmgyártó cégét Render Media Hungary néven. 2011-ben a Ne várjunk tétlenül a májrákra! című ismeretterjesztő film producere volt, amely a Magyar Rákellenes Liga, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Egészségügyi Szakosztálya elismerésében részesült. 2021-ben producere volt a Pecakúra című egész estés nagyjátékfilmnek, melyet országosan vetítettek a hazai mozik és jelenleg is a NETFLIX kínálatában szerepel. 2023-ban producere volt a Slawa című nagyjátékfilmnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában