Óriási buli a stadionban

2023.09.13. 23:57

Rekordszámú látogató volt kíváncsi az idei yoUDay-re – fotókkal

Több mint 23 ezren érkeztek szerda este Európa egyetlen egyetemi tanévnyitó show-jára, a debreceni yoUDay-re.

Nagy Emese

A 2023-as yoUDay a Nagyerdei Stadionban

Forrás: Molnár Péter

Óriási hangulat jellemezte az idei yoUDay-t, több száz fellépő szórakoztatta a bulizni vágyókat, akiknek egy perc érkezésük sem volt arra, hogy pihenjenek: a legnagyobb slágerekre bulizhattak, az ország legnagyobb egyetemi tanévnyitó stadionshow-ján.

Elsőként Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora köszöntötte az egyetemistákat, jó szórakozást kívánva megjegyezte, ennyi hallgatót még nem látott egyetlen egyetemi tanévnyitón show-n sem.

youday 2023 haon
Forrás: Molnár Péter

Milyen volt a hangulat?

Az eseményen Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja, miután elénekelte az „Azért vannak a jó barátok” című slágert, megjegyezte, örül annak, hogy egy ilyen fantasztikus eseményt, pillanatot, mint a yoUDay, együtt élheti át a hallgatókkal.

Közös a nyelvünk: a sport, a kultúra és a zene

– fogalmazott.

A köszöntők után óriási buli vette kezdetét, Dzsúdló szó szerint berobbantotta az estét, egymást követték az ismert slágerei, amiket persze a Debreceni Egyetem hallgató mind ismertek. A legbulisabb lányok a fiúk nyakában ülve tomboltak, míg az erősebb nem tagjai ordították a refrén sorait. Rendkívül színes volt a felhozatal, Dzsúdlót többek között olyan előadók követték, mint a Valmar, Korda György és Balázs Klári, Zalatnay Cini, Nagy Feró, Csepregi Éva és Végvári Ádám.

Az est további részében a nyolc óra munka után természetesen járt a „nyolc” óra szórakozás, „tapadtak a jobbnál jobb szőke, barna fullos csajok”.

Divatos volt minden stílus, hangosan szólt a jó zene, ezernyi nyelven szólt egy vallomás:

Isten hozott titeket, debreceni egyetemisták!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában