indulhat az alakreform!

2021.05.09. 17:37

Edzőterem-vezető: nem jellemző a karanténtest, 15-20 százalékkal nőtt a forgalom

Már nagyon edzene? Bohos Kornél szakértőnk elmondott minden tudnivalót.

Bohos Kornél mindenkit sportolásra biztat | Fotó: Bohos Kornél-archív

Fotó: Molnar

Sokan kérdezik úton-útfélen, hogy lehet-e járni konditerembe.

Bohos Kornél mindenkit sportolásra biztat | Fotó: Bohos Kornél-archív

Megkeresésünkre Bohos Kornél, a Cutler Gym vezetője most letisztázza a dolgot: – Edzőteremben versenyzői engedéllyel vagy védettségi igazolvánnyal bárki végezhet testépítést már – fogalmazott a Hajdú-bihari Naplónak a szakértő. Elmondta, hogy sokféle típusú emberrel találkozott mostanában: van, aki azt hiszi, hogy mindenféle papír nélkül is edzhet, van, aki arról beszélt neki, hogy sehogy nem lehet menni szerinte terembe, de olyan edzeni igyekvővel is összefutott, akinél minden rendben volt, csak éppen nem értette a helyzetet, tanácstalan volt. – Mindenkit arra biztatok, hogy a lehetséges keretek között, a szabályokat betartva, nyugodtan menjen terembe. Drasztikus változást ugyan nem látok az embereken külsőleg, nincs ez az úgynevezett karanténtest jellemzően, de hallom, hogy sokak már nagyon vágytak a testmozgásra – mondta Bohos Kornél. Végül azt is megemlítette, hogy már most 15-20 százalékkal megnőtt a terem forgalma, és szerinte ez egyre inkább csak gyarapodni fog.

Mindez azt jelenti, hogy akinek megérkezett a védettségi igazolványa, vagy rendelkezik versenyzői engedéllyel, az újra élhet szenvedélyének, alakulhatnak azok a sokszor emlegetett „strandformák”.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában