Tündérszépek 2021

2021.02.26. 21:48

Ludman Fruzsi: igazi élmény a verseny

Ludman Fruzsina a Tündérszépek után saját marketingvállalkozást hozott létre.

Fotó: Keresnyei Vince–archív

Tavaly Ludman Fruzsina azért indult a Tündérszépek versenyen, hogy kipróbálja és megmérettesse magát, azonban többet hozott az életébe, mint gondolta volna. Fruzsi 2020-ban különdíjas lett, amivel együtt modellszerződést is kapott. – Amikor neveztem a Tündérszépekre, meg sem fordult a fejemben, hogy eljutok a döntőig, az pedig végképp eszembe sem jutott, hogy helyezést is érek el. Természetesen voltak céljaim, amikor jelentkeztem, és sokat ábrándoztam a dobogó valamely fokáról – emlékezett vissza Fruzsi.

– Az idei résztvevőknek azt tanácsolom, hogy elsősorban adják önmagukat, hiszen mindennek ez a kulcsa. Ha elfogadják a saját testüket és a személyiségüket, magabiztosabbá válnak, s ez a kisugárzásukban is megmutatkozik. Ez pedig az egyik legnagyobb előny egy ilyen versenyen, mellyel előrébb lehet jutni. Az nem elég egy országos megmérettetésre, ha valaki szép és csinos, elengedhetetlen az értelmes megnyilvánulás, s a tájékozottság. Fontos az alapintelligencia – tette hozzá.

Edzés és helyes táplálkozás

Fruzsi megosztotta a Naplóval azt is, ahhoz, hogy megfelelő formába kerüljenek a lányok, napi háromszor kell étkezniük egészségesen, és ajánlott a rendszeres testmozgás is. – Én talán jobban figyeltem a táplálkozásomra, mint mások, főként salátát és egyéb, kevés kalóriás ételeket ettem. Személyi edzővel edzettem heti háromszor, ekkor minden testrészemet átmozgattuk a felesleges kilókra összpontosítva – részletezte a 2020-as Tündérszépek különdíjasa. – Érdemes konzultálni egy táplálkozási tanácsadóval is, aki megosztja majd a lányokkal, hogy mi a megfelelő alak elérésének a kulcsa: 70 százalék táplálkozás, 30 százalék testmozgás – folytatta. – A versenynek köszönhetően sok tapasztalattal és ismeretséggel gazdagodtam, szereztem olyan barátokat, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. A Tündérszépek után pedig saját marketingvállalkozásba kezdtem, melyből jelenleg is megélek – mondta. Azt is említette: az idei jelentkezőket még nem nézte meg, de tervezi megvizsgálni a 2021-es mezőnyt.

Vámosi Kira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában