Az év párja 2019

2020.02.14. 08:28

Véget ért a romantikus fotókaland, íme a nyertesek!

A Valentin-napnál jobb alkalom nem kell ahhoz, hogy kihirdessük esküvői fotópályázatunk eredményét.

Fotó: Lajter-Kovács Barbara magánarchívuma

Számtalan boldog és meghitt pillanatot őriznek azok a fotók, amelyeket megyénk tavaly házasodott párjai töltöttek fel portálunkra, hogy versenybe szálljanak értékes nyereményeinkért. A nagyérdeműnek nem volt könnyű dolga, hiszen bőven akadt miből válogatni: tündöklő menyasszonyok és sármos vőlegények sokasága köszönt vissza a felvételekről, amelyek között bizony nem kevés fantáziadús kompozíció akadt. Olvasóink azonban kellő határozottsággal tették le voksaikat a dobogósok mellett, a szavazatok száma alapján egyértelmű eredmény született.

Anikó és István / Forrás: Győriné Kun Anikó

Mindezek fényében a „bronzérmes” pár Anikó és István (Debrecen) lettek, akik a játék ideje alatt mintegy 1180 szavazatot zsebeltek be. A második helyre Vivien és Tamás (Debrecen) futottak be, ők 1441 kattintással kerültek fel a dobogóra.

Vivien és Tamás / Forrás: Prostyák Vivien

Az év párja 2019 címet pedig a pályázat abszolút befutói, Barbi és Krisz (Debrecen) nyerték el, akik 4781 szavazattal jócskán elhúztak a mezőny mellett, fölényes győzelmet aratva.

Barbi és Krisz / Forrás: Lajter-Kovács Barbara

Szeretettel gratulálunk az első három helyezettnek, és köszönjük olvasóink közreműködését!

A nyeremények átvételének módjáról a nevezéskor megadott e-mail-címen értesítjük a díjazottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában